Go to Top

Historien

Historien

I 1984 etablerede KEW (i dag en del af Nilfisk Advance Group) i Hadsund en dattervirksomhed som producerede flydende sæber til KEW’s ege højtryksrensere. Efter en vellykket management buyout i 1994 skiftede virksomheden navn til Sirena Soap ApS.

Den 15. marts 2003 blev endnu en skelsættende dato for Sirena Soap.

Her blev Sirena Soap overtaget af Per Skovbo – Skovbo Ren. Til at varetage det overordnede ansvar for salg og ledelse på Sirena Soap blev Per Bo Christensen ansat den 1. august 2003 som direktør. I 2008 blev Per Bo Christensen ligeledes medejer af Sirena Soap.

Sirena Soap er således en 100% danskejet virksomhed, der har specialiseret sig i at producere flydende midler. Ud over en produktion af rengøringsmidler til industrien og detailmarkedet, producerer Sirena Soap også flydende gødninger, lakprodukter samt fodertilsætningsstoffer.

Alle produkter produceres som Private Label, det vil sige med kundens eget navn og etikette. Mange af produkterne har Sirena Soap selv udviklet, enkelte produceres ud fra recepter, kunderne selv leverer.
En stor del af produktionen afsættes til det danske hjemmemarked, men mange af produkter afsættes også i Norden og i det øvrige Europa.